A család a legfontosabb, a család érték!

Minden olyan intézkedés, amely támogatja a családokat, kiemelten fontos Magyarországon. A drámai népességcsökkenést nem csak meg kell állítani, hanem vissza kell fordítani a negatív folyamatokat. A rugalmas foglalkoztatást segítő pályázatoknak ebben van fontos szerepük.

a kisgyermeket nevelő szülők munkaerőpiacra való sikeres visszatérését és alkalmazkodóképességük fejlesztését is lehetővé teszik

A rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetését támogató uniós pályázati felhívás jelent meg. Ötmilliárd forint áll rendelkezésre a vállalati munkaszervezési kultúra javítására, a rugalmas munkaszervezési formák elterjesztésére, valamint a munka és a magánélet összehangolásának segítésére.    

A munka és a magánélet összehangolásának egyik legfontosabb eszköze a rugalmas foglalkoztatás.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében meghirdetett fejlesztés kiindulópontja, hogy a munka és a magánélet összehangolását lehetővé tévő megoldások olyan emberek, köztük kiemelten a kisgyermeket nevelő szülők munkaerőpiacra való sikeres visszatérését és alkalmazkodóképességük fejlesztését is lehetővé teszik, akik ilyen megoldások hiányában távol maradnának a munkaerőpiactól.

A munka és a magánélet összehangolását elősegítő intézkedések hozzájárulnak a kisgyermeket nevelő szülők, valamint egyéb speciális élethelyzetben lévő csoportok - például a munka mellett tanulmányokat folytatók, idős vagy beteg családtagot ápolók - foglalkoztatásának növeléséhez.

A projektek keretében a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez kapcsolódó kapacitásbővítési és szervezetfejlesztési tevékenységek támogathatóak, szükség esetén kismértékű infrastrukturális beruházással kiegészítve. Minimum 3,1 millió forint, maximum 15 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyerhető el.

A munka és a magánélet összehangolásának egyik legfontosabb eszköze a rugalmas foglalkoztatás

https://siker.blogstar.hu/./pages/siker/contents/blog/25543/pics/lead_800x600.jpg
család,családbarát,magyarország sikeres,Munkahelyteremtés,rugalmas foglalkoztatás,uniós fejlesztés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?