A sikeres cégtulajdonosok a polgári eszmény megtestesítői


Van-e annál nagyobb elismerés az életben, ha egy jól menő cég tulajdonosait nem elsősorban a sikeres termékeikről ismernek, hanem a jótékonyságukról? A helvéciai Kovács Zoltán és felesége ilyen emberek.

Fotó: migametall.hu

Cégük, a Miga-Metall Kft hosszú, sikeres múltra tekinthet már vissza. Kovács Zoltán, még 1993-ban egyéni vállalkozóként, áruházi polcrendszer összeszerelésével kezdte. Ma már a feleségével közös családi vállalatuk félszáz embernek ad munkát a szeretett településükön. A cég további fejlesztéséhez sikeresen vettek igénybe uniós forrásokat is.

Kovács Zoltánra és cégére a megbízhatóság, az együttműködési készség a legjellemzőbb, a töretlen fejlődni akarás mellett. Stratégia partnerséget, hosszú-távú együttműködést biztosítanak partnereik számára, akik közül a legtöbben autóipari beszállítók. Ezen a területen mindennél többet számít a megbízhatóság, a precizitás és a hosszú távú elkötelezettség.

Kovács Zoltán és felesége azonban nem csak a cégvezetésben, cégépítésben alkotnak maradandót és teremtenek értéket. Igazi polgári lokálpatriótaként segítik a településüket és az ott élőket egyaránt. Helvécia városának többi közt egy szép fedett színpadot építettek, de támogatják a helyi,  karitatív tevékenységet végző Karol Wojtyla központot, mi több, évente többször ők maguk is beállnak ételt osztani a rászorulóknak.

https://siker.blogstar.hu/./pages/siker/contents/blog/45920/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?