Az apa és két fia sikertörténete: megkönnyítik a partnereik mindennapjait


A családi vállalkozás alapötlete az volt, hogy olyan boltot hozzanak létre, ahol vásárlóik, a cégek, mindent megtaláljanak, amire szükségük lehet az irodai munka során.

Ahhoz, hogy egy cég sikeresen működjön, elengedhetetlen a munkavégzés normális feltételeinek megteremtése. Olyan egyszerű dolgok, minthogy legyen mindig fénymásoló papír meg íróeszköz, és legyen szappan a mosdóban, meg ásványvíz és kávé az étkezőben. És persze ezen kívül ezer apróbb-nagyobb dolog, amelyek csak akkor tűnnek föl, ha nincsenek.

Ezek szükség szerinti beszerzése, általában innen-onnan, időt és erőforrásokat von el a tényleges munkától. Ráadásul nem is költséghatékony. Erre nyújt megoldás egy olyan cég, amely mindezek a biztosításának a terhét leveszik a partnereinek, megrendelőinek válláról. Az ötletből cég lett, a cég pedig magától értetődően sikeres.

A siker alapja ugyanis a rugalmasság és a segítőkészség, amellyel nagyon sok partnerüknek tették könnyebbé a mindennapi működést.

Weingartner Győző, az alapító-tulajdonos büszkén meséli, hogy a cégük, az Iroda Ellátások Kft története úgy kezdődött, hogy a két fiával összedugták a fejüket és a fiúk fejében született meg az okos ötlet, hogy az ilyen igények kielégítésére érdemes vállalkozást alapítani.

A cégtulajdonos így foglalta össze a családi vállalkozás filozófiáját, ami egyben a sikerük „titka” is:

„A nem szót nem ismerjük!” 

Az elmúlt hét év töretlen fejlődést hozott, hiszen egykor heten kezdték, ma pedig már 15-en dolgoznak az egyre bővülő számú partnercég minőségi és gyors kiszolgálásában, sőt a mai kor kihívásainak megfelelően immáron webáruházat is működtetnek.

https://siker.blogstar.hu/./pages/siker/contents/blog/45919/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?