A siker titka: a minőségen van a hangsúly


A munkájuk során az első pillanattól kezdve a végéig mindenre nagyon odafigyelnek, hiszen tudják, hogy az általuk gyártott bútorokat, nyílászárókat évtizedekig használják a családok.

Az Abawood Kft. egy kis családi cégként indult, mára azonban folyamatosan bővülve egyre több környékbeli asztalosnak tudnak munkát adni. A cégvezető filozófiája szerint nem csak a termékeik minőségére kell nagyon vigyázni, hanem a munkahelyi jó légkörre is. Ennek köszönhető, hogy nagyon jó szakembereik vannak, így egyre több megrendelésnek tudnak eleget tenni, nem csak a környékben, hanem országszerte is.

A dolgozóik a jó munkahelyi légkör mellett azt emelik ki, hogy változatos a munkájuk, sőt, világot is láthatnak, mert a nyílászáróik beépítése kapcsán bejárják Magyarországot.

Persze számukra az a legnagyobb elismerés, hogy a környéken élők szeretik őket és náluk vásárolnak bútorokat, ablakokat, ajtókat, mert megbíznak az általuk gyártott termékek minőségében.

A cég sikeresen pályázott uniós forrásra, amelyből újabb eszközöket szereztek be. Ezekkel a bútorkészítési részlegüket akarják tovább erősíteni. Látva a cégvezetők és a munkatársaik elkötelezettségét, nem kétséges, hogy a sikertörténet folytatódik.

https://siker.blogstar.hu/./pages/siker/contents/blog/46494/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?