Mesés világ


Mesébe illő történet. Kocsis Györgyné Anikó álmodott egy új (pontosabban: megújuló) óvodát, amit az európai uniós pályázatok segítségével meg is valósíthatott.

A lajosmizsei Meserét Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde három csoportszobával, egy fejlesztő- és egy tornaszobával bővült, ráadásul kialakítottak egy orvosi szobát is. A belső mellett megújult az óvoda külseje is: épületszigeteléssel, az ablakok cseréjével. Idén az 1974-ben épült pancsolómedence is alkalmassá válik arra, hogy segítse a gyerekek mozgásfejlesztését, vízhez szoktatását. A korszerű környezetben helyet kapott modern berendezések 75 kisgyermek számára biztosítanak barátságos elhelyezést. A megújult gyermekintézményt nem csak a kollégák szeretik, hanem – és ez talán a legfontosabb - a szülők és a gyerekek is.

Anikó 38 éve fáradhatatlanul dolgozik a gyermekekért.

Pályafutása alatt végigjárta a ranglétrát. Volt óvónő, tagintézmény vezető-helyettes, óvodai általános vezető helyettes és – 11 éve – vezető. Mint mondja, csodálatos a nevelőtestület, az a közösség, amellyel az eredményeket elérték. Az épületen kívül az elmúlt időszakban jelentős európai uniós támogatásokkal fejlesztették a gyermekgondozási, -nevelési tevékenységet is.

Kocsis Györgyné elhivatottsága, munkabírása párját ritkító. A fenntartó mellett jórészt neki köszönhető, hogy a Meserét Óvodában és Bölcsődében szerető és odafigyelő környezetben nevelkedhetnek a gyerekek. Két dologra büszke. A munkatársaira és a családjára, amely biztosította az időt, a feltételeket, hogy a munkájában eredményes lehessen.

 

 

 

 

 

https://siker.blogstar.hu/./pages/siker/contents/blog/47082/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?